Maak kennis met onze Dream Garage

Maak kennis met onze Dream Garage

Alpine stelt Dream Garage voor: de garage van onze dromen met 100 % elektrische wagens zoals de sportieve A290 voor de stad, een Crossover GT en de nieuwe A110. Het gamma wordt later nog uitgebreid met een cabrio gebaseerd op de A110 en een nieuwe versie van de legendarische A310, de coupé van de toekomst met vier zitplaatsen, en twee SUV's. Wie goed kan rekenen, telt dus maar liefst zeven nieuwe modellen tegen 2030!

Maak kennis met onze Dream Garage - A290_ß
Maak kennis met onze Dream Garage - A290_ß

A290: de elektrische sportieve stadsauto van Alpine

De A290_ß show car vormt alvast een voorsmaakje van de A290, onze toekomstige elektrische stadsauto met compacte afmetingen die in 2024 op de markt komt. Dit model met sportieve genen geeft een vernieuwende kijk op duurzame mobiliteit met een lage CO2-uitstoot. Precies waar de nieuwe generatie bestuurders naar op zoek is.

Volg het laatste nieuws over onze A290_β
Maak kennis met onze Dream Garage - Alpine Crossover GT

Een unieke Alpine Crossover voor elke levensstijl

In de Dream Garage van Alpine vind je ook een Crossover GT die in 2025 aan het C-segment wordt toegevoegd. Dit model zal uitblinken door zijn veelzijdige karakter. Ontdek het nieuwe toonbeeld van de expertise die de Manufacture Alpine Dieppe Jean Rédélé in huis heeft.

Maak kennis met onze Dream Garage - toekomstige elektrische Alpine A110

Onze legendarische A110 gaat elektrisch

Ook de nieuwe A110 pronkt in de Dream Garage van Alpine. Hij is de belichaming van het rijke erfgoed en de expertise van het merk, en wordt een 100 % elektrische versie.

Maak kennis met onze Dream Garage - Alpine A310

Alpine A310: de wedergeboorte van een ware legende

Er is nog een ander legendarisch Alpine-model dat zijn comeback maakt in onze ambitieuze Dream Garage. Een knipoog naar ons sportieve erfgoed, maar gebouwd op ons nieuwe elektrische platform. De A310 is dus terug, tot grote vreugde van onze trouwe fans en nieuwe enthousiastelingen. Met deze coupé met vier zitplaatsen breiden we ons speelterrein uit voor wie op zoek is naar een sportieve doch gebruiksvriendelijke wagen.

Maak kennis met onze Dream Garage - High performance platform van Alpine

Alpine ontwikkelt een eigen high performance platform

Met trots kondigen we het Alpine Performance Platform (APP) aan: dit is de sleutel naar een toekomst met volledig elektrische sportauto's. Het APP kan aan verschillende lengtes en breedtes aangepast worden, zodat we er zowel coupés als crossovers op kunnen ontwikkelen. Alpine laat zich van zijn meest vernieuwende kant zien.

Ontdek ook