Carrières BWT Alpine F1 Team

Word jij ook lid van onze band of racers?

Bij Alpine maken we van onze passie een succes op de weg én op het circuit. Onze ambitie? Een inclusieve werkomgeving creëren waarin iedereen zijn talenten kan ontplooien. Als teamlid krijg je de beste opportuniteiten en kan je jouw competenties verder ontwikkelen met één doel voor ogen: jouw ambities waarmaken. Om de snelste auto's te bouwen, hebben we een volledig team nodig. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe teamleden die onze passie voor topprestaties en races delen.

Het team

1.300+

medewerkersin Enstone en Viry-Châtillon

Ervaring

20+ jaar

in het teken van topprestaties

Uitmuntendheid

23 titels

in het F1-wereldkampioenschap12 kampioenschappen voor constructeurs en 11 voor rijders

De waarden van Alpine

Hier creëren we magie!

Onze BWT Alpine F1-teams zijn gevestigd in Frankrijk en Engeland. Onze motoren worden in Viry-Châtillon (Frankrijk) ontworpen en ontwikkeld, terwijl alle activiteiten met betrekking tot het chassis, R&D, de versnellingsbak en de montage in
Enstone gebeurt.  

Alt Image C29

Viry-Châtillon, een unieke knowhow ten dienste van de competitie

In Viry-Châtillon, de emblematische site voor het Alpine-merk, worden verschillende activiteiten uitgevoerd die verband houden met de autosport: hier bedenken we onze concept cars, zorgen we voor de montage en testen we de motoren van onze F1-bolides. Daarnaast ontwikkelen we hier de motor waarmee we de Hypercar zullen uitrusten die vanaf 2024 wordt ingezet in de nieuwe LMDh-categorie.

 

 

Daarnaast worden op deze site voertuigen ontworpen en gebouwd voor de verschillende competities van klanten. Deze gespecialiseerde knowhow vloeit voort uit de competitiewereld. Het mooiste bewijs daarvan is het Alpine A110-gamma. 

Alt Image C29

Enstone, waar we onze bolides vorm geven

In onze fabriek in Enstone ontwerpen en bouwen we onze bolides. Onze getalenteerde ingenieurs zijn al 30 jaar actief - eerst met Renault, daarna met Alpine - verspreid over meer dan 25 afdelingen. Hun doel? Steeds beter presteren in de Formule 1! In Enstone bevinden zich ook de operationele raceteams en de Alpine Academy, ons speciale trainingsprogramma voor jonge rijders.

2024 wordt jouw seizoen!

Elk seizoen biedt nieuwe kansen.  Daarom zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde, gepassioneerde teamleden die onze waarden delen: uitmuntendheid, engagement en oog voor detail. Bij Alpine F1 stap je vanaf 2024 in een internationaal avontuur waarin we samen opklimmen naar nieuwe hoogtepunten.