Samenwerkingen Alpine - sport

Alpine x sport

WANNEER PASSIE EN PRESTATIES ELKAAR ONTMOETEN ...

Grenzen verleggen, competitiegeest, volharding en prestaties: het zijn één voor één sportieve waarden die sinds het prille begin op het racecircuit deel uitmaken van het DNA van Alpine. Vandaag de dag stelt het merk zijn expertise en technologische knowhow in lichtheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid ten dienste van andere sporten. Zo ondersteunt het merk technisch veeleisende disciplines en kan het atleten promoten die dezelfde waarden delen.

Partnerschap Alpine x Padel

Alpine x Padel

Een nieuw speelterrein voor Alpine

Alpine wil graag padel promoten, een opkomende sport die over de hele wereld geweldig in opmars is. Vooral in Frankrijk blijft het aantal padelspelers groeien. Padel is minder technisch en dus toegankelijker dan tennis, en daardoor ook een minder elitaire sport. Net als Alpine zorgt padel voor een revolutie in de manier waarop we denken over prestaties en topsport.

Samenwerking Alpine x Lapierre

Alpine x Lapierre

Een fiets als eerbetoon aan de prestaties

Sinds de oprichting in Dijon in 1946 streeft Lapierre voortdurend naar innovatie. Het merk gaat technische uitdagingen graag aan om uitzonderlijke fietsen te bieden aan klanten, amateurfietsers en profrenners. Gedreven door hetzelfde verlangen om grenzen op het vlak van technologie te verleggen, geven Alpine en Lapierre absolute prioriteit aan design: ze werken onophoudelijk aan de lichtheid en aerodynamica van hun modellen met ongeziene prestaties als resultaat.

Samenwerking Alpine America's Cup

Alpine x America's Cup

Officiële partner van het Orient Express Racing Team

De America's Cup, een ware beproeving op lichamelijk, mentaal en technologisch vlak, is een van de meest prestigieuze sportevenementen waarbij fantastische zeilschepen over het wateroppervlak lijken te vliegen. Net als Alpine zorgt deze iconische zeilwedstrijd voor een ware revolutie in ontwerp en technische normen waardoor de grenzen van het technologische ontwerp telkens weer worden verlegd.

Alpine A110 gamma

Het A110 gamma