A110 GT JEAN RÉDÉLÉ

A110 GT JEAN RÉDÉLÉ

De 100 exemplaren hebben al een eigenaar gevonden. 

In 2022 herdenkt Alpine de geboorte van Jean Rédélé 100 jaar geleden, met een tot 100 exemplaren beperkte, unieke uitvoering van de A110 GT. Het bewijst daarmee eer aan de nalatenschap en de visie van zijn visionaire oprichter.

100 jaar - Jean Rédélé

De exclusieve combinatie van het blinkende zwarte dak en het traditionele Gris Montebello, de kleur die zeer populair was bij Jean Rédélé maar die ook de allereerste Alpine sierde die in januari 1963 werd verkocht, ademt de spirit van de Grand Tourisme Alpine. De A110 GT J. Rédélé belichaamt de elegantie van de oprichter en zijn oog voor het detail, zonder de lichtheid en beweeglijkheid die het DNA van de Alpine maken, uit het oog te verliezen. De A110 GT J.Rédélé werd net als de eerste A110 ontworpen en gebouwd in de fabriek Jean Rédélé van Alpine in Dieppe.

100 exemplaren

Deze tot 100 exemplaren beperkte exclusieve reeks laat de passie voor de Franse autosport op alle wegen weer oplaaien. Jean Rédélé vatte deze competitiedrang samen in één woord: "Winnen"

De 100 exemplaren hebben al een eigenaar gevonden. 

Alpine A110 Jean Rédélé

Exterieurdesign

Deze A110 die is gebaseerd op de GT-versie, is ideaal voor een dagelijkse portie sportiviteit dankzij de uitzonderlijke zorg die is besteed aan comfort en elegantie. De Grand Prix-velgen met Argent-remklauwen dragen bij aan het typerende karakter van dit exclusieve model.

Kleur koetswerk Kleur Atelier Alpine
"Gris Montebello"
Dak en dakbogen "Noir Profond"
Velgen 18 inch, "Grand Prix",
"Noir Diamanté"
Voorvleugels Verchroomd logo "Alpine"
Remklauwen Brembo® Argent
Achterzijruiten Franse vlag
Achterlicht Transparante led
Alpine A110 Jean Rédélé - interieur

Interieurdesign

Binnenin, een verfijnde sfeer met zetels in Sabelt® Confort-leer met grijs stikwerk dat terugkomt op het dashboard en de middenconsole. Het stuur heeft een centraal punt met borduurwerk in dezelfde kleur.

Interieurafwerking Zwart leer met stikwerk
in contrasterend grijs
Zetels Kuipzetels Sabelt® Confort
met grijs stikwerk
Identificatie Kenteken beperkte reeks
"A110 GT J. Rédélé"
met handtekening J. Rédélé
Pedalen Aluminium
Voetrust (bestuurder en passagier) Aluminium
Deurpanelen Franse vlag

Technische kenmerken

Alpine A110 Jean Rédélé - afmetingen vooraan
Alpine A110 Jean Rédélé - afmetingen profiel