video placeholder

A110 S ENSTONE EDITION

Crafted in Enstone, Geproduceerd in Dieppe

Vermogen

300 pk

bij 6.300 t/min

Leeggewicht

1109 kg

rijklaarVan 1.109 tot 1.140 kg naargelang de gekozen packs en opties.

Acceleratie

4,2 sec

van 0 tot 100 km/u

A110 S ENSTONE EDITION

Een limited edition ter ere van de expertise van Enstone

De A110 S Enstone Edition brengt hulde aan de gedeelde expertise van onze twee fabrieken in Enstone en Dieppe. Ze geeft autosportliefhebbers een unieke kans om de uitmuntendheid en expertise van het BWT Alpine F1® Team zelf te ervaren.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Twee livery's: elegant en sportief

Het kleurenpalet bestaat uit twee matte grijstinten: een donkere 'Gris Tonnerre' versie en een heldere 'Argent Mercure' kleur. Samen met een uniek matzwart dak met optionele Britse vlag zorgt dit palet voor een sportieve elegantie en typisch Britse technische look. Hiermee maakt deze limited edition een knipoog naar onze fabriek in Enstone. De 18-inch matzwarte GT Race-velgen met zilverkleurige Brembo® remklauwen worden gecombineerd met een optionele aerodynamische kit en vlaggen op het carbon zijpaneel aan de achterkant. Hierdoor ziet de A110 S Enstone er nog scherper uit, helemaal klaar voor echte sportprestaties op de weg.

GRIS TONNERRE

ARGENT MERCURE

TECHNISCHE KENMERKEN

Expertise uit de autosportwereld

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

Alle expertise van de F1®

De cockpit van onze A110 S Enstone Edition onderscheidt zich van andere sportauto's. Het interieur in carbonvezel is ontworpen in de fabriek van Enstone op dezelfde productielijn als die voor onze carbononderdelen voor de Formule 1® en wordt gecombineerd met zwarte microvezel met grijze stiksels. De authentieke band tussen deze limited edition en de Alpine bolides is meteen duidelijk.

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

Een unieke kans

Van deze limited edition worden slechts 300 exemplaren gemaakt in twee elegante kleuren naar keuze. De genummerde nummerplaat bewijst het exclusieve karakter van elke auto. Ook de carbon cockpit is een duidelijke verwijzing naar zijn sportieve roots. Elke eigenaar ontvangt een authenticiteitscertificaat van onze fabriek in Enstone, ondertekend door het BWT Alpine F1® Team.

A110 S ENSTONE EDITION - ALPINE

DESIGN

Een uniek, opvallend en elegant ontwerp

Onze A110 S Enstone Edition heeft een unieke persoonlijkheid door aandacht te besteden aan kleine details. Een voorbeeld daarvan zijn de Sabelt Racing®-kuipstoelen met exclusieve 'Enstone Edition' borduursels.

A110 S Enstone Edition - Alpine

Ontdek ook