Alpine x Padel

Alpine x Padel

Alpine wordt Premium Partner van de Greenweez Paris Major Premier Padel

Alpine x Padel

Een nieuw speelterrein voor Alpine

Voor de tweede editie van het toernooi was de samenwerking tussen Alpine en Greenweez Paris Major Premier Padel een ontmoeting op het hoogste niveau tussen twee deelnemers die hetzelfde DNA van sportiviteit, lichtheid, behendigheid en teamgeest delen.

Als innovatief merk heeft Alpine Padel gekozen omdat het perfect aansluit bij onze waarden van betrokkenheid en uitmuntendheid. Deze snelgroeiende sport trekt steeds meer spelers en fans over de hele wereld en biedt een intens sportief spektakel voor de meest veeleisende fans.


Dankzij deze samenwerking in het teken van prestaties en teamgeest kregen fans de kans om een fantastisch sportmoment te beleven in het legendarische Roland-Garros stadion en om het merk Alpine te ontdekken tijdens dit prestigieuze toernooi.

Een event dat je niet mag missen

Van 3 tot 10 september genoot Alpine van een uitgebreide zichtbaarheid tijdens dit event in het legendarische Roland-Garros stadion. Van de kwalificaties tot de finales prijkte ons iconische merk met de pijlvormige A op de netten en aan de zijkanten van de belangrijkste courts.


Ons nieuwste modellen werden tentoongesteld op de stand van de Jardin des Mousquetaires voor een spannende ontmoeting met alle sportfanaten. Onze Alpine specialisten toonden de bezoekers met enthousiasme ons sportgamma, onze bolides en onze elektrische modellen. Ze beantwoordden alle vragen over deze emblematische wagens.

Voorgestelde modellen

Ontdek ook