Esports-team - Alpine

Esports-team

Luke Smith - Esports-team - Alpine

Luke smith

"Dit jaar neem ik deel aan mijn eerste F1 Esports Series. Ik ben de jongste autocoureur in deze competitie. Ik kan niet wachten om aan de zijde van Patrik en Filip te staan om te laten zien wat ik waard ben. Ik voel dat het team me helpt groeien en naar een hoger niveau tilt."

Lees meer.
Filip Presnajder - Esports-team - Alpine

Filip Presnajder

"Na twee jaar in de F1 Esports stap ik nu over naar dit ambitieus project. Ik wil mijn kans grijpen en laten zien wat ik waard ben. Het voorbije seizoen was zwaar door de combinatie van mijn studies en het Esports-programma. Nu ik mijn diploma op zak heb, kan ik me 100% toeleggen op de Esports. Alpine Esports liet in het verleden al zien dat zijn coureurs in de beste omstandigheden verkeren en ik kan dan ook niet wachten om te starten en, hopelijk, voor een mooie verrassing te zorgen!"

Lees meer.
Patrik Sipos - Esports-team - Alpine

Patrik Sipos

"Ik ben heel blij om het avontuur met Alpine Esports te kunnen verderzetten. Vorig jaar was vooral een leerjaar waarin ik mijn eerste punten behaalde en heb bewezen dat ik in de voorste posities kan spelen. Ik kijk er enorm naar uit om het seizoen van 2022 te starten. Mijn doel is om het nog beter te doen en om de kleuren van Alpine Esports waardig te vertegenwoordigen."

Lees meer.
Alpine-boetiek - shop
Alpine-boetiekOntdek de Alpine-producten
Racing - Autosport - Alpine
RacingAl het nieuws