ALPINE ESPORTS ANNOUNCES THE RETURN OF THE ALPINE ESPORTS SERIES, FOR ITS 4TH CONSECUTIVE YEAR

2024-04-03

ALPINE ESPORTS ANNOUNCES THE RETURN OF THE ALPINE ESPORTS SERIES, FOR ITS 4TH CONSECUTIVE YEAR

Alpine Esports zag het levenslicht in 2021 en werd ontworpen om de kloof tussen de reële en virtuele wereld te dichten. Het programma is ontstaan uit een passie voor het racen en heeft als doel om deel te nemen aan grote virtuele races zonder dat de exclusiviteit en toewijding van Alpine Racing verloren gaan. Alpine Esports beschikt over een trainingscenter en een hoogtechnologische racesimulatieruimte. Samen met zijn partners ontwikkelt het een brede waaier aan racesimulatietalenten die het Alpine-merk vooruit moeten helpen in de digitale wereld. Alpine zet zich niet alleen in voor de e-sport maar ook voor de toekomst. Zijn ontwikkeling vindt immers niet alleen op de piste maar ook daarbuiten plaats.

LIVE

Volg ons op sociale media

Competitie

Esport Series - Alpine

F1® Esport Series

De F1 Esports Series: dat zijn tien F1-teams die virtueel met elkaar de strijd aangaan in een poging om 750.000 dollar te winnen! Het kampioenschap bestaat uit 3 evenementen en 12 races. Sommige daarvan worden afgewerkt op de moeilijkste circuits van het F1-seizoen. Volg hen op de sociale media van Alpine!

Le Mans Virtueel - Alpine Esport

Le Mans Virtual

De 24 uur van Le Mans zijn nu ook het digitale tijdperk binnen getreden! " Le Mans Virtual ", dat zijn meer dan 200 piloten die elkaar aflossen aan het stuur van 50 wagens en strijd leveren om kampioen van de simulatie-endurance te worden. De teams zijn samengesteld uit zeer bekwame professionele piloten en 'sim racers' , grote sterren aan het firmament van de autosport. Alpine Esports is trots 2 wagens aan de start te kunnen brengen en zijn historische relatie met het evenement voort te zetten. 

Alpine Esports Series

Alpine Esports Series

De Alpine Esports Series bieden sim racers en gamers de mogelijkheid hun talenten te laten renderen in een poging om virtueel op het podium te klimmen. Dankzij de live streaming via de Twitch-zender van Alpine kun je de race volgen en ontdek je wie zich kan kronen tot kampioen van de Alpine Esports Series en deze uitzonderlijke prijs mee naar huis mag nemen!  

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Partners