Esport - Alpine

Esport

Nieuws Esport - Alpine

Nieuws

Blijf op de hoogte van al het nieuws van het huidige Esport-seizoen.  

Focus

Esport-seizoen - Alpine

Seizoen 2022

Esport-team - Alpine

Het team

Competitie

Esport Series - Alpine

Esport Series

De F1 Esports Series: dat zijn tien F1-teams die virtueel met elkaar de strijd aangaan in een poging om 750.000 dollar te winnen! Het kampioenschap bestaat uit drie evenementen en twaalf races. Sommige daarvan worden afgewerkt op de moeilijkste circuits van het F1-seizoen. Volg hen via de sociale media van Alpine!

Le Mans Virtueel - Alpine Esport

Le Mans Virtual

De 24 uur van Le Mans zijn nu ook het digitale tijdperk binnen getreden! " Le Mans Virtual ", dat zijn meer dan 200 piloten die elkaar aflossen aan het stuur van 50 wagens en strijd leveren om kampioen van de simulatie-endurance te worden. De teams zijn samengesteld uit zeer bekwame professionele piloten en " sim racers ", grote sterren aan het firmament van de autosport. Alpine Esports is trots twee wagens aan de start te kunnen brengen en zijn historische relatie met het evenement te kunnen voortzetten. 

Alpine Esports Series

Alpine Esports Series

De Alpine Esports Series bieden de sim racers en de gamers de mogelijkheid hun talenten te laten renderen in een poging om virtueel op het podium te klimmen. Dankzij de uitzending via de Twitch-zender van Alpine, kun je de race volgen, en ontdekken wie zich kroont tot kampioen van de Alpine Esports Series en deze uitzonderlijke prijs mee naar huis neemt !  

Partners

De Alpine-boetiek - shop
De Alpine-boetiekOntdek onze Alpine-producten
Racing - Competitie autosport Alpine
RacingAl het nieuws