DENNIS SCHÖNIGER WINS THE ALPINE ESPORTS SERIES CHAMPIONSHIP TITLE

2023-05-26

DENNIS SCHÖNIGER WINS THE ALPINE ESPORTS SERIES CHAMPIONSHIP TITLE

Alpine Esports werd opgericht in 2021 om de kloof tussen de realiteit en de virtuele wereld te dichten. Het doel van het programma, dat is ontstaan uit een passie voor racen, is om deel te nemen aan de grootste virtuele racewedstrijden, terwijl de exclusiviteit en toewijding van Alpine Racing behouden blijven. In een ultramodern trainingscentrum en een ruimte voor racesimulaties werken Alpine Esports en zijn partners met diverse talenten in een racesimulator om het Alpine-merk een sterke positie in de digitale wereld te helpen veroveren. Het engagement van Alpine in e-sports gaat gepaard met een engagement voor de toekomst, aangezien het merk zich zowel op als buiten de piste verder ontwikkelt.

Competitie

Esport Series - Alpine

F1® Esport Series

De F1 Esports Series: dat zijn tien F1-teams die virtueel met elkaar de strijd aangaan met als ultieme doel om 750.000 dollar te winnen! Het kampioenschap bestaat uit drie evenementen en twaalf races. Sommige daarvan worden afgewerkt op de moeilijkste circuits van het F1-seizoen. Volg hen via de sociale media van Alpine!

Le Mans Virtual - Alpine Esport

Le Mans Virtual

De 24 uur van Le Mans zijn nu ook het digitale tijdperk binnengetreden! " Le Mans Virtual ", dat zijn meer dan 200 piloten die elkaar aflossen achter het stuur van 50 auto's en strijd leveren om kampioen van de simulatie-endurance te worden. De teams zijn samengesteld uit zeer bekwame professionele piloten en " sim racers ", grote sterren aan het firmament van de autosport. Alpine Esports is trots om met twee auto's aan de start te staan en om zijn historische relatie met het evenement voort te zetten. 

Alpine Esports Series

Alpine Esports Series

De Alpine Esports Series bieden de sim racers en de gamers de mogelijkheid hun talenten te benutten in een poging om virtueel op het podium te klimmen. Dankzij de uitzending via de Twitch-zender van Alpine kan je de race volgen en ontdekken wie zich tot kampioen van de Alpine Esports Series kroont en deze uitzonderlijke prijs mee naar huis neemt!

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Partners

Alpine-boetiek - shop
Alpine-boetiekOntdek onze Alpine-producten