28 april 2022

Met de steun van het platform Fan Tokens Binance, verdelen de Alpine Esport Series $ 100.000 in de vorm van Fan Tokens Alpine tijdens de volledige competitie.


De prijzen zijn, onder meer, een ervaring achter het stuur van een Alpine A110 GT4, een simulator TRX van Trak Racer en een gebogen beeldscherm type BenQ Mobiuz EX3410R.


De strijd wordt gestreden op Assetto Corsa Competizione en het kampioenschap zal worden opgedeeld in twee fasen: de Kwalificatieronde en de Alpine Esports Series.


Van 4 tot 17 april zullen de kwalificaties van de dertig snelste piloten plaatsvinden voor de Alpine Esports Series.
De spelers kunnen zich hier inschrijven om deel te nemen aan de Kwalificaties.


Alpine Esports kan tot zijn genoegen aankondigen dat de Alpine Esports Series terug zijn op de Assetto Corsa Competizione in 2022. Ook voor deze tweede editie zal de wedstrijd worden georganiseerd door Race Clutch, onze simracing-partner en worden ondersteund door Binance, wereldleider in het blockchain ecosysteem en cryptocoin-infrastructuren die partner werd van het BWT Alpine F1 Team en Alpine Esports eerder dit jaar.

 

In 2021 waagden meer dan duizend concurrenten hun kans voor het eerste seizoen en de nieuwe campagne is nog veelbelovender met nieuwe prijzen op het spel. De prijzenpot bestaat, onder meer, uit $ 100.000 aan Fan Tokens Alpine, een ervaring als coureur achter het stuur van een Alpine A110 GT4, een TRX-simulator van Trak Racer, een gebogen beeldscherm van het type BenQ Mobiuz EX3410R en andere prijzen die binnenkort bekend zullen worden gemaakt.

 

De Kwalificaties zullen plaatsvinden van 4 tot 17 april. De dertig beste piloten van de race tegen de klok op de Assetto Corsa Competizione zullen worden geselecteerd voor de volgende stap, strikt genomen de Alpine Esports Series. Om mee te strijden in de Kwalificaties, moeten de coureurs beschikken over het spel Assetto Corsa Competizione en de DLC van het GT4-pack. De snelste speler van de Kwalificatieronde zal onmiddellijk $ 1.500 in Fan Tokens Alpine winnen voor de aftrap van de Alpine Esports Series, bestaande uit zes ritten in drie rondes verdeeld over april en juni.

 

De kalender van de Alpine Esports Series:

 

Ronde 1: 28 april (Rit 1 & 2)
Ronde 2: 12 mei (Rit 3 & 4)
Ronde 3: 23 juni (Rit 5 & 6)

 

De Alpine Esports Series zijn geopend voor alle spelers van Europa en het Verenigd Koninkrijk, die allemaal racen met de Alpine A110 GT4. Winnaar van de editie 2021, Jaroslav "Jardier" Honzik zal zijn titel verdedigen. De gekwalificeerde coureurs zullen worden vergezeld door de leden van de Alpine Academy, beroemdheden en influencers uit het universum van de simracing, waaronder de content creator Chris Haye of de ambassadeur van Alpine Esports Thom Bower voor de commentaar.

 

Cédric Journel, Directeur verkoop& marketing Alpine:

 

"We beschouwen simracing als een evolutie van de sport met reële en virtuele werelden met de natuurlijke en ongeëvenaarde synergiën in de andere categorieën en disciplines. De simracers hebben een natuurtalent en het realisme dat deze technologie van het spel Assetto Corsa Competizione en de verschillende platformen biedt, zorgen voor een fascinerende vorm van ontspanning. Tot ons genoegen kunnen we de Alpine Esports Series voorstellen voor het tweede jaar op rij en de beste piloten aan het werk zien. Ik wil al onze partners bedanken voor hun bijdrage aan dit programma dat nog ambitieuzer is dan dat van vorig jaar."

 

Wayne Tian, Directeur Fan Tokens Binance:

 

"De Alpine Esports Series sluiten zich aan op de Fan Tokens Binance om een nieuw en spannend universum voor te stellen waarin de virtuele en echte wereld met elkaar worden gekruist. Ons partnerschap gaat verder dan de circuits van de F1 en laten zich ook gelden in de digitale wereld. We hopen dat de coureurs en fans van Alpine toegang zullen krijgen tot onvergetelijke ervaringen, exclusieve interacties met het team en unieke voordelen die enkel onze Fan Tokens Binance kunnen bieden. We zijn vastberaden om Alpine Esports te helpen een nieuwe stap te zetten met onze nieuwste innovaties en we wachten vol ongeduld op deze spannende ervaring! "

 

Valerio Piersanti, Vicevoorzitter licenties en partnerschappen van Kunos Simulazioni:

 

"We zijn zeer tevreden te kunnen samenwerking aan het ambitieuze programma dat Alpine momenteel creëert in de wereld van de Esport. Andere samenwerkingsverbanden zullen in de nabije toekomst volgen met deze uitzonderlijke organisatie."

 

Binnenkort kondigen we meer informatie aan over de aangedane circuits en de betrokken beroemdheden. De Alpine Esports Series worden uitgezonden op de Twitch- en YouTube-kanalen van Alpine, maar ook op Binance Live.

 

Volg de Alpine Esports Series op Twitter en Instagram.

 

OVER ALPINE

 

Alpine werd opgericht in 1955 door Jean Rédélé. Doorheen de jaren liet het merk zichzelf gelden dankzij de sportwagens gebaseerd op de sterke Franse knowhow. In 2018 lanceerde het merk de nieuwe A110, een sportwagen die trouw is aan de tijdloze principes van Alpine op het vlak van compactheid, lichtheid, wendbaarheid en rijplezier. In 2021 werd de Business Unit Alpine opgericht. Het merk groeide uit tot het specifieke merk voor innovatieve, authentieke en exclusieve sportwagens van de Renault Group en kon voortbouwen op het erfgoed en de knowhow van de historische fabriek in Dieppe, alsook de beheersing van de technieken van de teams van Alpine Racing en Alpine Cars.

 

OVER ASSETTO CORSA COMPETIZIONE

 

Assetto Corsa Competizione is het officiële videospel van de GT World Challenge.

 

Dankzij de buitengewone simulatie-eigenschappen, biedt dit spel je de mogelijkheid om de echte sfeer van het gehomologeerd kampioenschap FIA GT3 te beleven door de confrontatie aan te gaan met de coureurs, teams, wagens en officiële circuits die met de grootste precisie werden gereproduceerd.

 

Sprint, Endurance en de 24 Uur van Spa komen tot leven met een ongelooflijk realisme, zowel in de solo modus als in de multiplayer modus.

 

Assetto Corsa Competizione is het resultaat van de rijke ervaring van KUNOS Simulazioni en geniet ten volle van de Unreal Engine 4 om weersomstandigheden, uiterst realistische beelden, nachtelijke races en animaties in motion capture te garanderen waardoor het nieuwe normen voor realisme oplegt voor de rijervaring en onderdompeling dankzij de versterkte pneumatische en aerodynamische modellen.

 

Assetto Corsa Competizione werd ontwikkeld om een golf van innovatie te bieden en wilt de eSport promoten door de spelers centraal te zetten in de GT World Challenge en aan het stuur van de meest prestigieuze GT, die allemaal worden gereproduceerd met een uitzonderlijk oog voor detail.

 

Assetto Corsa Competizione is toegankelijk voor iedereen, behoort tot klasse PEGI-3 en is beschikbaar op pc (Steam), PS4 en Xone. Voor meer informatie over Assetto Corsa Competizione, ga naar www.assetocorsa.net

 

OVER BINANCE

 

Binance s wereldleider in het blockchain ecosysteem en cryptocoin-infrastructuren met een aanbod financiële producten waaronder de grootste beurs van digitale activa in handelsvolume. Het Binance-platform geniet het vertrouwen van miljoenen gebruikers over de hele wereld en heeft als doel om de monetaire vrijheid van zijn gebruikers te vergroten. Het biedt ook een ongeziene portefeuille cryptoproducten en -diensten aan, vooral in trading, financiën, onderwijs, data en onderzoek, vennootschapsgoederen, investeringen en incubatoren, oplossingen voor decentralisatie en infrastructuur, enzovoort. Je vindt meer informatie op Binance.com

 

OVER FAN TOKENS VAN BINANCE

 

De Fan Tokens van Binance zijn een utility token om de ervaringen van fans te verbeteren door hun band met merken en teams wereldwijd te versterken. De Binance Fan Tokens worden uitgegeven via Binance Launchpad om hun ervaring naar een hoger niveau te tillen dankzij exclusieve beloningen zoals unieke events, limited edition NFT's, stemrecht bij bepaalde beslissingen of badges om te verzamelen. De Binance Fan Tokens zijn ook voor alle gebruikers van Binance te koop met Fiat-munten en cryptomunten. Je vindt meer informatie over de beschikbare tokens en tokens die binnenkort worden uitgegeven op het Fan Tokens-platform van Binance.