Alpine x Arne Quinze

Samenwerkingen van Alpine

Sinds het prille begin slaan we graag de handen in elkaar met iedereen die onze waarden deelt.
Op het kruispunt van kunst en stijl laten onze samenwerkingen met diverse kunstenaars onze overtuigingen versmelten tot echte kunstobjecten.

WANNEER KUNST EN TECHNOLOGIE ELKAAR ONTMOETEN

Alpine Arne Quinze - Gamma samenwerking

ALPINE X PADEL

Alpine wordt Premium Partner van de Greenweez Paris Major Premier Padel

De Belgische kunstenaar Arne Quinze koestert een enorme passie voor onze racewagens. Zijn eerste kunstwerk voor Alpine benadrukt de moderne technologie en het gevoel van vrijheid die typerend zijn voor onze racewagens.

Alpine A110 Obvious - Gamma samenwerking

Alpine by Obvious

De eerste Alpine ontwikkeld op basis van AI

Als pionier op het gebied van AI binnen de kunstwereld geeft Obvious de luchtweerstand weer van de Alpine A110 tijdens een ronde op het Alpine Imaginary Circuit. Dit originele kunstwerk, dat met AI-algoritmes is ontworpen, toont het creatieve potentieel van artificiële intelligentie. Ontdek deze unieke wagen in beeld.

Alpine A110 Pantone - Gamma samenwerking

Alpine x Felipe Pantone

Een kunstwerk met 292 pk

Kunstenaar Felipe Pantone verrast met een vernieuwde versie van de Alpine carrosserie met grafische vormen die de intensiteit van een race op het circuit weerspiegelen. Dit werk brengt digitale modellering en klassieke tekeningen samen op het kruispunt tussen verleden, heden en toekomst.

WANNEER STIJL EN PRESTATIES ELKAAR ONTMOETEN

Alpine - Greenweez Paris Major Premier Padel

Alpine x Padel

Een nieuw speelterrein voor Alpine

Alpine heeft Padel gekozen omdat het perfect aansluit bij onze waarden van betrokkenheid en uitmuntendheid. Dit event op het hoogste niveau tussen twee deelnemers die hetzelfde DNA van sportiviteit, lichtheid, behendigheid en teamgeest delen, staat garant voor een fantastische sportbeleving in het legendarische stadion van Roland Garros.

Alpine x Lapierre - samenwerking

Lapierre X Alpine

Een fiets als eerbetoon aan de prestaties

Alpine en Lapierre delen al vele jaren dezelfde waarden van prestaties en traditie. Deze gedeelde visie resulteerde in een fiets in de typische kleuren van Alpine. De lichte materialen benadrukken de snelheid en ultieme prestaties.

Alpine F1 Team X K-Way - samenwerking

Alpine F1 Team X K-Way

K-Way gaat voor radicaliteit

K-WAY en het ALPINE F1 TEAM delen dezelfde passie voor innovatie en avontuur, ongeacht de weersomstandigheden.

Dit werd dan ook de gemeenschappelijke drijfkracht achter een op de A110 R geïnspireerde collectie sportkleding en -accessoires. Met de R van radicaal!

Alpine x KAPPA - samenwerking

ALPINE X KAPPA

Wear the Thrill by Kappa

F1-partner Kappa ontwierp samen met Alpine een sportkledinglijn die volledig in het teken staat van sterke prestaties. Deze kleurrijke kledinglijn steekt het Formula One Team van Alpine een hart onder de riem voor het F1-seizoen van 2023.

Alpine A110 gamma

Het A110 gamma