Alpine-ervaringen

Beleef de Alpine-ervaring

Op de weg

Alpine – ervaring – evenementen – Op weg met Alpine

Op weg met Alpine

Alpine neemt je mee op de mooiste wegen en laat je genieten van uitzonderlijke momenten, ultiem rijplezier en exclusieve ervaringen.

 

Het programma van Routes Alpine 2023 volgt zeer binnenkort.
(Back to basics - Dieppe, Etape étoilée, On track voor Le Mans: datums volgen nog)

Op circuit

Alpine – ervaring – evenementen – Ice Driving

Alpine - Ice Driving

Alpine en Ice Driving Val Thorens nodigen je uit om de Alpine A110 op ijs te ontdekken. En dit in een uitzonderlijk kader tijdens de Ice Driving op 10 & 11 december 2022 in het Domaine des 3 Vallées.

 

Beleef een unieke ervaring en profiteer van een coaching door een gespecialiseerde monitor. Beleef een onvergetelijke dag in ijzige, maar tegelijk hartverwarmende omstandigheden.


Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

Alpine – ervaring – evenementen – La piste bleue

La piste bleue Alpine by driving evolution

La Piste Bleue Alpine dompelt onze klanten volledig onder in de wereld van het merk tijdens een unieke dag achter het stuur van hun Alpine.


De sessies van 2022 vinden plaats op verschillende circuits: het Circuit van Zolder (BE), het Circuit van Laquais (FRA) en ook het Circuit van Valencia (ESP).

 

Het programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

Alpine – ervaring – evenementen – Alpine Rally 2022

Alpine Rally

Alpine laat je kennismaken met het universum van het merk: rally's

 

Kom ons in actie bewonderen tijdens honderden WRC-rondes maar ook tijdens rally's voorbehouden voor Alpine-eigenaars. Die worden georganiseerd door onze partner Rallystory.

 

Ontdek ook de activiteit van je Alpine centers.

 

De 4e editie van de Rallystory Alpine vond plaats van 5 tot 7 oktober 2022, deze vriendschappelijke rally verbond de Pont du Gard met Saint-Tropez.


Ontdek zeer binnenkort het programma van de volgende Rallystory Alpine, in 2023!

  Alpine - ervaring - evenementen - Motorsport Experience

  Alpine Motorsport Experience

  Binnenkort laat Alpine je unieke en onvergetelijke ervaringen beleven.


  Dankzij de verschillende 'Alpine Motorsport'-ervaringen maak je kennis met de wereld van de autosport, het DNA van Alpine. Je krijgt een blik achter de schermen en ontmoet de mensen achter het merk.

  Op basis van de gezondheidssituatie maken we weldra ons volledige programma bekend.


  Dit programma laat je genieten van een vipontvangst en exclusieve animaties (ontmoetingen met de officiële Alpine-piloten, toegang tot de paddock en de motorhome/hospitality, bezoek aan de garages, gesprekken met de ingenieurs en het racepersoneel) rond Formule 1, WEC en Alpine Elf Europa Cup via speciale packs voor onze community.

   

  Het programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

  Beleef de Alpine-ervaring

  De algemene verkoopvoorwaarden van toepassing zijn die van onze partners. Meer informatie vind je op de website lapistebleue.com en icedrivingvalthorens.com