Geniet van de ervaring van Alpine

Op het ijs

Alpine – ervaring – evenementen – Alpine Grand Opening Tour

Alpine Ice Driving – LAPLAND

Van 7 januari tot 25 maart 2023 nodigt Alpine je uit om in Lapland een unieke rijervaring op het ijs te beleven dankzij een samenwerking met LAPLAND Ice Driving.


Op het programma: een eersteklas verblijf in het Noord-Scandinavië, 5 F1-circuits die op werkelijke grootte zijn nagebouwd op een bevroren meer en tot 200 km/u kruissnelheid onder begeleiding van zeer bekwame instructeurs.


Inschrijvingen via je Alpine center.

Alt Image C29

ALPINE ICE DRIVING - VAL THORENS

Alpine en Ice Driving Val Thorens nodigen je uit om de Alpine A110 op ijs te ontdekken. En dit in een uitzonderlijk kader in het Domaine des 3 Vallées.


Beleef een unieke ervaring en profiteer van een coaching door een gespecialiseerde monitor. Beleef een onvergetelijke dag in ijzige, maar tegelijk hartverwarmende omstandigheden.

Op de weg

Alpine – ervaring – evenementen – Op weg met Alpine

Op weg met Alpine

Alpine neemt je mee op de mooiste wegen en laat je genieten van uitzonderlijke momenten, ultiem rijplezier en exclusieve ervaringen.

 

Het programma van Routes Alpine 2023 volgt zeer binnenkort.
(Back to basics - Dieppe, Etape étoilée, On track voor Le Mans: datums volgen nog)

Alpine – ervaring – evenementen – Alpine Rally 2023

Alpine Rally 2023

Alpine dompelt je onder in zijn wereld die volledig in het teken staat van rally's.

Kom ons in actie bewonderen tijdens vele WRC-rondes maar ook tijdens rally's voorbehouden voor Alpine-eigenaars. Die worden georganiseerd door onze partner Rallystory.

Ontdek ook de activiteiten van je Alpine centers.

 

De 5e editie van de Rallystory Alpine vindt plaats op 14 tot 16 september 2023 in de Pyreneeën.

 

Op circuit

Alpine – ervaring – evenementen – La piste bleue

La piste bleue Alpine by driving evolution

La Piste Bleue Alpine dompelt onze klanten volledig onder in de wereld van het merk tijdens een unieke dag achter het stuur van hun Alpine.


De sessies van 2022 vinden plaats op verschillende circuits: het Circuit van Zolder (BE), het Circuit van Laquais (FRA) en ook het Circuit van Valencia (ESP).

 

Het programma voor 2023 is binnenkort beschikbaar.

    De algemene verkoopvoorwaarden van onze partners zijn van toepassing. Je vindt meer informatie op de website lapistebleue.com en icedrivingvalthorens.com